ease it



Jag måste gå på en konsert eller annan musikupplevelse och ta anteckningar. Och sen skriva ihop det till en till två små A4. Det verkar jobbigt. Särskilt eftersom jag inte hittar nåt bra att ta anteckningar från.

De spränger på lekplatsen. Nån kanske tröttnade på barnen.

En annan sån där jobbig grej i livet är att jag måste skaffa ett kopiatorkort för att kopiera tusen kg kurslitteratur till musiketnologikursen. Och så måste vår grupp hitta någon eller några inom "Uppsalas musikliv" att intervjua.

Jag är fortfarande för hes för att spela in en stämma som går till höga a.

sklu

Till att börja med måste jag bara säga att det förra lägets konstighet gravt överskattades i en av kommentarerna. Men nu glömde jag vad jag skulle skriva egentligen. Hejdå!

Nej just ja, jag kom på det. Fast det var inte så intressant.

Hejdå!

tänk nu målar han



Csn är frustrerande på en massa sätt. Jag drömmer konstiga men fascinerande drömmar.

Natten till igår drömde jag att jag läste något slags annons i tidningen. Det var en bild på en massa människor under texten. Få svenskar är medvetna om problemet med det som kallas "EU:s gift".

[Detta betydde inte att EU på något sätt försökte förgifta folk, utan att kaffe var det vanligaste giftet inom EU. Sedan var det mer text som jag inte kommer ihåg eller kanske inte läste]

De flesta vet inte att en kopp kaffe förkortar ditt liv med en minut av de nio sekunder som om de överskrids orsakar cancer.

[Sedan stod texten på kinesiska istället, skriven med krita på en svart tavla i ett café eller så]

Självklart går det bra att till helgen

[sedan tittade jag bort och när jag läste igen stod det med oförenklad kinesiska, i tecken som bara blev konstigare och konstigare ju mer man tittade på dem]

Självklart går det bra att småprata med vänner. Brevid texten när den var skriven på tavlan stod det något i stil med "Lägg ner, klaga inte på Sverige! Sverige är bäst, jag vill flytta detta land" skrivet av en fransk student och "Jag studerade i norsk stod" vilket betydde att den skrivande hade pluggat i Norge, och det var helt naturligt att felaktigt stava med o, för stad uttalades ju så på norska.

Jag har lite ont i halsen. Och är så trött. Så jag tror bara jag ska laga indisk mat ikväll och inte thaislåss.

RSS 2.0