Sista dan

Slutprovsresultat:

Zonghe (jag vet inte hur man ska översätta det, samlingsämne kanske): 89

Hörförståelse: 95

Läsförståelse: 96

Muntligt: 87



Imorgon lite efter sex kommer jag i Sverige. Mitt mobilnummer är detsamma. ;)

在马连道的附近

Idag råkade jag äta världens godaste dumplings till lunch. Och sen så kostade det bara fyra kuai.

Nu är jag ensam i Nina och Eriks lägenhet där jag bott sen den femtonde. Knäppt. Ännu knäppare är att jag kommer till Sverige i övermorgon.

Känner krav att jag borde köpa en peruk imorgon, men vi får se hur det går med det. Lite slöhet skulle inte sitta fel.

bagel med jordnötssmör

Proven är äntligen slut. Kändes som det gick bra. Idag köpte jag en svart sofistikerad kappa och sen klippte jag mig för luggen var lång. Och när det kostar tio kuai kan man ju låta nån annan tvätta ens hår. Har läst nånstans att det är bra för håret att klippa sig ungefär varannan månad hursomhelst. Och så får man ju småprata kinesiska...

Ikväll ska vi ut och fira på en klubb som heter Bed där man sitter i sängar (eller på kuddar på golvet). Mysigt förhoppningsvis. Och imorgon ska vi gå och få massage, det är Sakhis och Natalias födelsedagspresent till mig.

Har inte så mycket träningsmotiviation just nu (kanske för att jag går runt och är lite småförkyld) men igår var inte så farligt, så jag ska försöka att inte tycka att det känns för jobbigt med helgens tre träningar och tisdag och onsdag. Ska också försöka börja göra mina övningar varje dag igen, från och med idag.

På måndag eller tisdag flyttar jag och mina grejer till Ninas och Eriks lägenhet där grejen sedan får bli kvar över lovet. Mycket praktiskt och tur för mig att de är snälla. Jag har bara rummet till den femtonde så jag kommer sova där de sista nätterna innan jag åker också.

Idag hade jag prov och födelsedag

image62


Man bör väl uppdatera världen även när trevliga saker händer. Så jag kan ju meddela att personerna på bilden återigen är ett par.

RSS 2.0